Capriman​
A Vizionary gazdaggá  tesz, ​
​ha  Te  is  akarod!
Capriman​
A Vizionary gazdaggá  tesz, ​
​ha  Te  is  akarod!
Capriman​
A Vizionary gazdaggá  tesz, ​
​ha  Te  is  akarod!
Jövedelmi lehetőségek
Vedd figyelembe, hogy a siker nem garantált! ​
​A Te erőfeszítésedtől és a piactól függ!
Capriman​
A Vizionary gazdaggá  tesz, ​
​ha  Te  is  akarod!

Hogyan lehetsz akár milliárdos is a pénzügyi rendszer paradigma változásából munkával és/vagy megtakarítással? 
Új fizetési eszközök bevezetése, amellyek szembe mennek a mai fizetőeszközöket uraló pénzügyi hatalmasságokkal, bevezetésük hatalmas feladat. Szükséges, hogy akik részt vesznek benne megismerjék a technológiában rejlő lehetőségeket. Fontos, hogy az alapismereteket megtanulják, minél gyorsabban és szélesebb körben átadják az információkat. Célunk az is, hogy minél több embernek legyen Capricoinja, minél több elfogadó helyen lehessen vele vásárolni.

A Vizionary úgy döntött, hogy ezekre a feladatokra egy csapatot épít fel, amelyben a tagok oktatást kapnak, hogy a megszerzett ismereteket tovább tudják adni. Ez az oktatás a webirodában, Budapesten személyesen az irodában és interneten keresztül valósul meg.
​A
heti programok itt találhatók.


Hogyan működik?

Ha csatlakozni akarsz hozzánk, döntsd el, hogy melyik csomagot választod. A csomagok ára 97-5.997 euró között van. A csomagokban oktatás, marketing, örökös webiroda használat és bányászati idők vannak, ez utóbbiak ára rohamosan csökken a nagyobb csomagokban.
A bányászati időket (slot) bármelyik heti bányászatba elhelyezve Capricoint kapsz. Ezek mellett elkészül a CapriPay asztali, - az
ingyenes CapriPay applikációt letöltve pedig a mobil pénztárcád is. Így költségmentesen másodpercek alatt tudsz a Földön bárhová és bárkinek, bármennyi Capricoint küldeni, akinek van CapriPay tárcája.

A marketing terv bináris rendszerre épít. Magánszemélyek és cégek is birtokolhatnak egy vagy több csomagot. Ezek a csomagok egymás alá, fa struktúrában kerülnek elhelyezésre. Nem kötelező szponzorálni, akkor is kaphatsz öt fajta jutalékot. Amennyiben egy vagy több embernek segítesz, további 5 fő és 2 kiegészítő jutalékban részesülhetsz.

Az alapvető 5 jutalék bemutatása

Részletezzük ezt a 12 jövedelmi lehetőséget.

Szponzorálás nélkül:

5/1. A kibányászott Capricoin értéke közép távon pár év alatt több százszorosára is nőhet (lsd. Bitcoin), ezzel komoly vagyonra lehet szert tenni szponzorálás nélkül is. Ezt azoknak javasoljuk, akik vagyonteremtési portfoliót képeznek. Javaslom, hogy a havi megélhetés feletti jövedelmedből kockáztass, mert mint minden új technológia - bármennyire is előnyős, - rizikós.
5/2. A webirodából az asztali pénztárcába letöltött Capricoin készpénzként funkcionál, a tulajdonos kötelessége a megőrzése. Amennyiben a pénztárcát tartalmazó számítógép - nemsokára a mobilos CapriPay trezor is, - az interneten részt vesz a blockchain hitelesítésében, kamatot fizetnek rá.
5/3. Minden tag kap egy kiskereskedelmi platformot, amelyen keresztül a Vizionary tagságot elutasítóknak Capricoint értékesíthet, 20% árréssel.
5/4. SysRep bónusz. A webirodában a tagok kiskereskedelmi platformján 10 hetes ciklusokban a betett bányászati idők 20-40%-át adja jutalékként.
5/5. Amennyiben Capricoint elfogadó kereskedőknél vásárol, Capricoinhoz juthat az automatikus pénzvisszatérítés (cashback) miatt.

Szponzorálással:

7/1. Direkt bónusz. Minden csomag árának 10%-a azonnal jóváírásra kerül a szponzor webirodájában a bevételi számlán.
7/2. Az indulási bónusz időkorlát nélkül az 5 illetve 20 lépést teljesítőknek jár, 100+250 euró. 1 lépés 500-500 pont a bal és a jobb lábon lsd. lejjebb.
7/3. Bináris csapat jutalékot pontok alapján fizetnek. Minden csomagnak van pontértéke, ami végtelen mélységből feljön. Ugyanígy pontok járnak minden, a heti bányászatban elhelyezett bányászati idő után és a CapriPayben a vásárlásokból a vevő által megkapott pénzvisszatérítés után is.
A bal és a jobb lábon meglévő legalább 500-500 pont jelent 1 lépést. A halmozott lépésszámtól függően minden héten hétfőn, 50-80 euró kerül kifizetésre a halmozott lépésszámtól - karrier lépcsők - függően.
7/4. Matching bónuszt az üzlettársak segítéséért, az ő bináris kövedelmük 5 és 10%-ának a mértékéig fizet a Vizionary 5 generáció mélységig. Ez a bónusz csak arany, vagy magasabb csomagtól felfelé jár.
7/5. A vezetői matching bónusz 5%-ot fizet teljes mélységben, a legalább 4.000 lépést megtett vezetői fokozatú tagoknak.
7/6. A Vizionary tagok minden alattuk lévő partner, a hozzájuk kapcsolódó CapriPay pénztárca és elfogadó hely forgalmából keletkező pénzvisszatérítés  (cashback) után pontokat, majd heti passzív jövedelmet is kapnak.

A hivatalos kompenzációs terv itt olvasható!


Önámítás ha mindig holnap akarsz
pénzt keresni! Tedd meg MA!


Ha az életben a sikert S-nek vesszük, akkor

S = M + T + K 
ahol M a munka, T a tanulás, K a kitartás. 

Te is meg tudod ezt csinálni?
Ha X, Y, és Z-nek működik, akkor kis tanulással neked miért ne működne?

A kérdés, hogy neked van-e miért?
Vannak-e céljaid?
Vagy úgy jó, ahogy most van?


Örömmel és biztonságban dolgozni hosszú távon egy megbízható, korrekt cégnél nagyszerű érzés. Az innovatív, lelkesítő munka mellett a kiemelt jövedelem, a családdal tölthető tartalmas idő értelmet ad az életnek. Megszabadulhatsz a mindennapi taposómalomból. A fizetésed naponta, hetente és 10 hetente kapod. Annyit, amennyit te szeretnél magadnak!

A Vizionary-CapriPay rendszer előnyeit minden embernek meg kell ismernie! A célunk az, hogy minél több barátunknak, ismerősünknek átadjuk a hiteles információkat és ezzel egy jobb világot teremtsünk. Együtt megváltoztatjuk a pénz jövőjét. Feleslegessé vált a drága pénzen hitelesítést végző harmadik fél - bankok, pénzintézetek! Mi visszaadjuk az embereknek az irányítást a saját pénzügyeik felett!

Az internet, a mobil applikáció és a peer to peer (személytől személyig) megatrendek egyesítéséből születő új fizetési rendszer alapjaiban változtatja meg a fizetési szokásainkat. A pénzügyi forradalom már dübörög az ajtódon. Kivételes esély, hogy profitálj belőle!

Ha nem csak ismerkedni szeretnél vele, hanem részesedni akarsz a kezdeti felfedezők extra hasznából is, - portfolió kezelés, vagyon teremtés, vagy munkahely teremtés céljából, beszéljünk róla, írj a chaten és visszahívlak. Beszéljük meg a céljaidat, hogyan és mit szeretnél elérni. Segítek neked, hogy elérd a céljaidat!

A Vizionary és a CapriPay rendszeréhez való csatlakozás, a TE számodra is soha vissza nem térő lehetőséget nyújt! Kevés pénzzel is megváltoztathatod a jövődet, megalapozhatod a családod anyagi biztonságát! Légy nyitott, csatlakozz még ma!

Hozzunk létre együtt forradalmi változásokat a pénz- és az üzleti világban!

 Ne habozz, csatlakozz most!


További információ források:

Hivatalos oldalaid a webirodád nyitó oldalán, vagy a "Saját linkjeim" menüben

Facebook csapat oldalunk   ;  Youtube lejátszási listánk  ;  WEB: Capriman.com , Magyar támogatói oldal , Capriman.blog.hu