Capriman​
A Vizionary gazdaggá  tesz, ​
​ha  Te  is  akarod!
Capriman​
A Vizionary gazdaggá  tesz, ​
​ha  Te  is  akarod!
Capriman​
A Vizionary gazdaggá  tesz, ​
​ha  Te  is  akarod!
Capricoin
Az embereknek áldás, ​a bankoknak katasztrófa
Profitálj a  2. generációs kriptovalutából, a Capricoinból! 
Capriman​
A Vizionary gazdaggá  tesz, ​
​ha  Te  is  akarod!

A digitális forradalom kezdete

2009-ben létrejött egy jobb, a digitális kornak megfelelőbb, életképesebb fizetőrendszer, mert a jelenlegi pénz rosszul tölti be a funkcióját. Még szokatlan, de már bizonyította, hogy demokratikus és nyilvános, ezért megszüntethető vele a korrupció, a szűkösség és az eladósodás.

Ezt az új pénzt nevezzük kriptovalutáknak, digitális pénznek, vagy digitális aranynak. A kriptovalutákat egységesen coinoknak is hívják.

A coinok „kitermelése” egyre növekvő, nagy számításigényű, bonyolult matematikai algoritmusok alapján, informatikai szolgáltatások útján történik. Ezt „bányászatnak" is hívják és nyersanyag bányászatnak minősítették. A Bitcoint pl. a New Yorki ásványtőzsdén is jegyzik. 

Növekvő értékük és a véges kibocsátási darabszámuk miatt a coinokat digitális aranyként is jelölik. Rohamos térhódításuk miatt már ma is ki lehet fizetni – egyelőre főként a Bitcoinnal – termékeket és szolgáltatásokat, mindent, amit a hagyományos pénzekkel, mint pl. a forint, dollár, euró.

A kriptovaluták őse a Bitcoin egy nyílt forráskódú digitális fizetőeszköz, amelyet 2009. január 3-án egy ismeretlen (fórumos nevén Satoshi Nakamoto) publikált, közvetlenül a 2008-as amerikai bankválság kirobbanása után. Fő motivációja a banki válság és a központi bankokba vetett hit megingása volt. A Bitcoin mögött nincs cég, az emberek pénze!

A Bitcoin elnevezés vonatkozik továbbá a fizetőeszközt kezelő nyílt forráskódú szoftverre, és az azzal létrehozott elosztott hálózatra is.

Az elmúlt években több továbbfejlesztett kriptovaluta jött létre, többek között a 2. generációs Capricoin. A hagyományos elektronikus formában is létező fizetőeszköztől eltérően a bitcoin és a valós kriptovaluták nem függenek központi kibocsátóktól és hatóságoktól.

A Capricoin is peer-to-peer (személytől-személyig) hálózat csomópontjai által tárolt, a banki rendszereknél sokkal biztonságosabb elosztott adatbázisra támaszkodik. Ezt blockchain technológiának hívjuk.

Az első legális, hálózatos kriptovaluta azonnali, tömeges fizetésre teremtve

A Capricoint (CPC) 2015 márciusában bocsátották ki.

A Capricoint egy európai és Egyesült Államokban működő, technológiai cégekből álló csoport hozta létre. A  tapasztalt fejlesztőkből, kereskedelmi és marketing szakértőkből álló szakemberek az eddigi coinok minden hátrányát kikódolták belőle.

Ezért alkalmas arra, hogy a világ összes fizetési tranzakcióját másodperceken belül ingyenesen és biztonságosan lebonyolítsa. Az üzleti modell növekvő passzív jövedelmet biztosít több évtizedre gyors és széles körű elterjesztésével, a legkorszerűbb mobil applikációval. Ez köszönhető a zseniális, erős érdekeltséget megteremtő szétosztásnak (Vizionary) és az egyszerű mobil fizetési és pénzváltási megoldásnak (CapriPay).

A bányászati jogok a Vizionary kezében vannak.

Pont azért, hogy a Cpricoin bárki számára elérhető legyen, senkinek nem kell informatikusnak lenni, szervereket, szoftvereket venni több millióért és hatalmas áramszámlákat fizetni. A Vizionary előre kibányászta a coinokat és heti 500.000 db-ot hoz forgalomba. 2015 júliusában már külső kereskedéseken is forgalomba került. Elsősorban azért, hogy a legalitását bizonyítsa és azért, hogy a Capricoin tulajdonosok bármikor hagyományos, vagy más kriptovalutára válthassák a coinjukat. Ez a legfontosabb bizalomnövelő lépés egyben a hátrány is, mert nem lehet egy folyamatosan növekvő, ámde fiktív árfolyammal kábítani, bevonzani az embereket. A valós coinok értékét a valós piacok kereslet-kínálata határozza meg.

Az árfolyamnak jelenleg nincs jelentősége, ugyanazt a görbét futja be mint a bitcoiné, hisz 1%-a sincs a kereskedelmi oldalakon. Csak spekulációs célból adják-veszik. Most a Capricoin gyűjtésének időszaka van. A Capricoin valódi értékét és az árfolyam meredek emelkedését a használata, a CapriPay és a Bitpeer (fejlesztés alatt) nemzetközi elterjedése adja! 2017 januárjában 14 ország 82 kereskedője - teszt üzemben - már elfogadja a Capricoint.

A Capricoin nem egy újabb átverés? 

Honnan lehet tudni, hogy a Capricoin egy létező, fizetőeszközként funkcionáló működő kriptovaluta, amelyet oktatási és marketing csomagok értékesítésével hoznak forgalomba?
Sajnos ezen a piacon is sok a szélhámos . Valódi termék és szolgáltatás nélkül, folyamatosan halogatott ígéretekkel, a semmit többször duplázva óriási tömegektől csalják ki a pénzüket. Aki azért csatlakozik hozzájuk mert sok kapzsi embert vonzanak, ne feledje: a Titanicra is nagyon sok jegyet eladtak!

A Vizionary nem ígéreteket és senki által nem látott coinokat ad el!


Íme a bizonyítékok:

  1. Közzé tették a Capricoin algoritmusát, amit hozzáértő szakemberek megvizsgálhatnak.
  2. Megtalálható a hivatalosan listázott legális coinok között.
  3. Ezen túl, a blockchain forgalma is nyomon követhető.
  4. A capricoin bármikor átváltható bitcoinra és hagyományos valutára a külső kereskedéseken.
  5. A Capricoin letölthető az asztali pénztárcába is, gyakorlatilag készpénzként működik a Vizionarytól és a CapriPaytől függetlenül.
  6. Ezen túl már most is, a CapriPay teszt üzemmódjában fizikai termékeket és szolgáltatásokat lehet vásárolni 14 országban a kereskedőknél.

 Mivel kevés értékes, de több coin kísérlet van a piacon, mielőtt csatlakozol más "ígéretes" vállalathoz, érdemes meggyőződni róla, hogy a coinjuk rendelkezik-e a fenti jellemzőkkel. Ha csak egy is hiányzik ezek közül, érdemes fenntartással kezelni, mert nagyot lehet vele bukni! Ha a fentiek rendben vannak, még akkor is benne van ugyanaz a kockázat, ami minden gazdasági vállalkozásban. Naponta százával buknak meg és születnek új hagyományos vállalkozások is. Remélem sikerült meggyőzni, hogy a Vizionary egy átlátható, világos és tisztességes üzlet, érdemes hosszú távon számolni vele.


A Capricoin előnyei

A Capricoinok biztonságosan tárolhatók egy asztali pénztárca fájlban személyi számítógépen, mobiltelefonon, külső adathordózókon, vagy felhő alapú szolgáltatóknál. Gyors és ingyenes Capricoin küldés-fogadáshoz pedig csak a küldő illetve a fogadó tárca címe szükséges.

A peer-to-peer felépítés és a központi irányítás hiánya megakadályozza bármilyen hatóság számára, hogy a forgalomban levő pénzmennyiséget és tranzakciókat kontrollálja vagy befolyásolja, ami lehetetlenné teszi a manipulációt és infláció gerjesztését. A Capricoin általánosan használt megjelölése a CPC.

A további előnyöket ez a rövid videó mutatja be.

Örömmel és biztonságban dolgozni egy megbízható, korrekt cégnél nagyszerű érzés. Az innovatív, lelkesítő munka mellett a kiemelt jövedelem, a családdal tölthető tartalmas idő értelmet ad az életnek.

A tökéletes Capricoin és CapriPay rendszer előnyeit minden embernek meg kell ismernie! A célunk az, hogy minél több barátunknak, ismerősünknek átadjuk a hiteles információkat és ezzel egy jobb világot teremtsünk.

Az internet, a mobil applikáció és a peer to peer megatrendek egyesítéséből születő új fizetési rendszer alapjaiban fogja megváltoztatni a fizetési szokásainkat. Ha nem csak ismerkedni szeretnél vele, hanem részesedni is akarsz a kezdeti felfedezők extra hasznából is, - portfolió kezelés, vagyon teremtés, vagy munkahely teremtés céljából, - keress az elérhetőségeimen és beszéljünk róla, hogyan tudok ebben segíteni.

A Vizionary és a CapriPay rendszeréhez való csatlakozás, azok előnyeinek megszerzése neked is lehetőséget nyújt arra, hogy - az egyéni anayagi előnyök mellett - együtt megváltoztassuk a jövőt. Hozzunk létre forradalmi változásokat a pénz- és az üzleti világban!


Információ források:

Vizionary tagok hivatalos oldalai a webiroda nyitó oldalán, vagy a "Saját linkjeim" menüben találhatók.

Facebook csapat oldalunk   ;  Youtube lejátszási listánk  ;  WEB: Capriman.com , Támogatói oldalunk: Moneture.hu