Capriman​
A Vizionary gazdaggá  tesz, ​
​ha  Te  is  akarod!
A K C I Ó K
Ha még többet akarsz...
Capriman​
A Vizionary gazdaggá  tesz, ​
​ha  Te  is  akarod!

ÚJ!  DUBAI & GOLD COIN ONEGRAM PROMÓCIÓ!  ÚJ!


IBRAHIM MOHAMMED, JESPER BENZEN, NIKOLAUS ORSZÁGVEZETŐ, TOP LEADER ELISABETH BRAUN ÉS IT CSAPATUNK TAGJAI EGY FANTASZTIKUS  KAZAHSZTÁNI PIACNYITÁSRÓL TÉRTEK VISSZA!

A OneGram és a Vizionary vezetői a hét végén nyitották meg a kazahsztáni üzletet, ahol meleg fogadtatásban volt részük és reményteljes hálózati vezetőkkel kötöttek személyes barátságokat.

A kazahsztáni piac motivált és gyors építését is szeretnék támogatni egy erőteljes promócióval, amelyik szeptember 9-ig tart. Később meghosszbbíthatják, de jelenleg csak 09.09-ig tudják garantálni ezt a promóciót.

Még ennél is izgalmasabb: úgy döntöttek, hogy az egész világ részt vehet benne!

A DUBAI & GOLD COIN PROMÓCIÓ kiírása:

1./ 5 db 8888 eurós csomag értékesítése (vagy 50.000 €) - egy álom utazás Dubaiba, minden költséget a Vizionary áll!
2./ 10 db 8888 € csomag értékesítője - (vagy 100.000 €) - 1 x 100 g aranyat kap
3./ Minden további 10 db 8888-as csomagra 1 x 100 gramm arany jár, 50 db 8888 eurós csomag jutalma 5 x 100 g. arany!
4./ Mindenki, aki LEGALÁBB 15 DB 8888-as csomagot, vagy 150.000 euró értékben forgalmaz OneGram csomagot, privát Ferrari turnét kap Dubaiban. 

MEGJEGYZÉS - az 50% -os promóció mindezek fölött is érvényes! Ez azt jelenti, hogy ha pl. 15 db 8888 € csomagot értékesítesz, akkor a normál direkt és bináris jutalékod, + 50% OGC a jutalmad. Ebben az esetben 15 x 25 OGC = 375 OGC-t + 375-375-375 részvény tokent keresnél. 
Ez több mint 110.000 € extra + normál jutalék + DUBAI utazás + GOLD érme + Ferrari túra!
Természetesen minden értékesített csomagra érvényes, hogy az eladott - dupla - mennyiség felét megkapja az értékesítő is a Vizionary és a fenti jutalékokon kívül! Pl. Egy Kis csomag - 388 euró - esetén 1db coin és 1-1-1 db részvény token is jár a direkt, és a bináris jutalékon túl!

FONTOS: - rengeteg személyes képet fogunk készíteni Dubaiban, amelyeket a jövőben a hatékony marketinghez használhatunk, ezért kezdjük el most!

Indítsuk el a versenyt és nézzük meg, kivel fogunk találkozni Dubaiban, és kinek adjuk a legnagyobb mennyiséget 100 grammos arany érméből! Ki lesz a győztes? TE? Vagy talán valaki a csapatodból? Bízunk benned!

Forrás: <https://www.vizionary.com/blog/new-onegram-promotion> OneGram promóció! 
​Kétszer több coin és részvény minden vásárlónak!


Korábbi, már lejárt akciók:


LEJÁRT!  "Évnyitó Promóció"  2018.01.01-től,  2018.03.31-ig!  LEJÁRT!

A Vizionary tulajdonosai - mint mindig, - most is nagyvonalúan magas keretösszeget biztosítottak a magyar csapatnak, hogy az egyébként is magas jutalékokon felül még jobban össztönözzék az értékesítést.

A magyar vezetőség úgy döntött, hogy erőteljesen díjazza az egyéni értékesítési teljesítményt, utalványoktól a Karib-tengeri utazásig.

A képen látható utalványok, mobil telefonok, laptopok, arany és utazások, az egyéni értékesítés növeléséhez kötöttek, amibe beleszámít a   további csomagok vásárlása és természetesen az értékesítése is. 

A szintek teljesítése önmagában jelentős bevétellel jár. Az opcionálisan választható értékes jutalmak reméljük mindenkit motiválnak.

Természetesen érdemes továbbra is segíteni a munkatársaidat, mert az ő értékesítésük a bináris és matching bónuszodat ​ növelik!

Ne feledd, hogy az Évnyitó promóció mellett tart a OneGram promóció is! A kis csomag január 14-ig 3 coint és 3-3-3 tokent ad, a közepes és nagy csomagok eredeti állapota fokozatosan áll vissza március 11-ig.  A OneGram nem konkurenciája a Capricoinnak, egy speciális, 2 milliárd embert tömörítő világvallásnak a digitális fizetőeszköze lesz hamarosan.
LEJÁRT!  Jutalom nyaralás Spanyolországban!


Meghirdetésre került a benidormi AKCIÓ! 

Az utazás időpontja augusztus 31 - szeptember 4.
Helyszín: Meliá Villaitana in Benidorm
A kvalifikációs időszak: 2017.05.01. - 2017.08.06.

Az évente megrendezett "BENIDORM VIZIONARY CSALÁD" esemény kicsit más lesz az idén, mint az előzőek.
2015-ben körülbelül 40-50 ember vett részt az első rendezvényünkön, és a Villa Gadea-ban tartottuk – ez egy igazán szép 5 csillagos szálloda Benidormon kívül. 

2016-ban körülbelül 140-150 ember vett részt, és a Meliá Villaitanában tartottuk - egy egészen csodálatos 4 és 5 csillagos falusi szállodában Benidorm dombjain.

Ebben az évben ... 280 embert hívunk a legexkluzívabb szállodába az egész régióban - Asia Garden - egy fényűző 5 csillagos szálloda Benidorm dombjain. Kattints a panoráma képekért ​!
Ebben az évben rendezünk egy eseményt, amihez semmi sem fogható, amit valaha is látott!

A program:
* Augusztus 31-én ünnepi vacsorával kezdünk, és szeptember 3-án fejezzük be, azzal a lehetőséggel, hogy egy napot maradjanak azok, akik szeretnének.
* Privát szoba teljes ellátással a legjobb szállodában a régióban.
* Minden minősült 500 eurót kap a repülőútra.
* Vizionary márkás buszok a repülőtéri transzferhez és a szállításhoz.
* Izgalmas újdonságok az üzletben és amerre a vállalat vezetősége tart.
* Exkluzív televíziós esemény: A bokszvilágbajnokság kvalifikációs mérkőzései és a logónk és márkánk látható az élő televíziós közvetítés fő támogatójaként. – a program neve: Eat and Beat goes Vizionary.
* Boksz gálavacsora "híres" művészekkel.
* Benidorm Palota gálavacsora.
* Katamarán vitorlázás fürdéssel.
* Golfozás azok számára, akik ezt akarják.
* Benidorm városnézés.
* ...és sok minden más.

Szóval HOGYAN tudsz minősülni erre az utazásra ?

Egyszerűen építsd a vállalkozásod! Amint azt korábban bejelentettük, az eseményre vonatkozó minősítés már május 1-jén kezdődött, tehát ha azóta aktív vagy, akkor valószínűleg már annak van némi eredménye.

Kétféle módon lehet kvalifikálni:

1 - Személyesen 30.000 pontos értékesítéssel. (6 db Vizionary) Csak az ebben az időszakban, személyes szponzorálással közvetlen értékesítésből és frissítésekből származó pontok számítanak.
2 - 60 lépés elérése a bináris csapatoddal.
El kell érned az egyiket, hogy jogosult legyél. A 15 000 CV személyes értékesítés és 30 lépés NEM minősíti Önt automatikusan.

Ez az út programokkal együtt legalább 800.000 Ft lenne!

Meliá Villaitana in Benidorm

​A május 1-től augusztus 6-ig, az eredményeid alapján tudsz minősülni.
A webirodában a Vizionary közzé tette a pontos programot és hamarosan egy új menüpontban követheted, hogy állsz a kvalifikációval.

Egyéb feltételek:

1 - KIZÁRÓLAG az eseményre tudja minősíteni magát. NEM lehet jegyet venni, hogy részt vegyen az eseményen.
2 - Nincs minősülés a partner bevonására. Az egyetlen módja annak, hogy egy partnert hozzanak, az, hogy ő is személyesen minősüljön az eseményre.
3 - A jutalom személyre szól, és nem adható át más embereknek.
4 - 280 ember számára lesz hely az eseményen, 
      Azaz 100 a HongKong Team-től - és 180 a világ többi részéről.

Ha kiderül, hogy nincs elég minősült tagunk, akkor azoknak ajánljuk fel, hogy csatlakozhatnak hozzánk, akik legközelebb állnak a minősülésben pontokkal. Ez a Vizionary menedzsment mérlegelésén alapul. Mindenesetre minden szobát feltöltünk boldog Vizionarysekkel!
Figyeld az információ teljes verzióját! Örömmel várjuk a veled való találkozást Benidormban!

Ne aggódj, hogy nem lesz költőpénzed! Ha kvalifikálsz, a jutalékod 3.000 euró, kb. 900.000 Ft, vagy 3600 euró - 1.080.000 Ft!  
A többiről most nem is beszélve! Szóval most többszörösen érdemes másokat is mesés vagyonhoz juttatni, itt tudsz csatlakozni!

Június 24-ig Platinum csomagokkal nagyon sok pontot lehet gyűjteni, a bányászati promóció ráadásul fix 3.000 capricoint ad. Nézd meg itt lent, milyen nagyszerű ajánlataid lehetnek a partnereid számára!

Ha ott akarsz lenni, együtt megtervezzük, hogyan. Keress és segítek! 


Capricoin-CapriPay Team Nyárindító Promóciója 

Szeretnék egy kis plusz ösztönzést adni ahhoz, hogy elkezdj komolyan pénzt keresni a Vizionaryban, ezért értékesítési versenyt hirdetek az alábbi feltételekkel:

A verseny időtartama:
2017.05.01-től 2017.07.30-ig 
Résztvevők: a korábban, vagy ebben az időszakban hozzám belépett Vizionary tagok.

A verseny célja: az egyéni értékesítés ösztönzése

Jutalmazás:

Első helyezett 5 db 47 eurós Gift Card 235 euró értékben
Második helyezett 3 db 47 eurós Gift Card 141 euró értékben
Harmadik helyezett 2 db 47 eurós Gift Card 94 euró értékben​

Az elbírálás az adott időszakban személyesen szponzorált csomagok össz. pontszáma alapján történik, amibe beszámít természetesen a saját csomag vásárlása is. A 47-eurós Gift Cardokkal regisztrált bronz csomagok természetesen nem vesznek részt, mert nulla pont értékűek, viszont a felminősítéssel szerzett pontok igen.moVementum -
PROMÓCIÓ


A vezetők találkozóján Benidormban és a  Bécsben tartott Nemzetközi Konferencián – bemutattunk egy promóciót, amit moVementum –nak neveztünk el.

A működése:

Ha Ön Arany tag, akkor vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálattal és kérjen 5 INGYENES regisztrációs ajándékkártyát. (Értéke 47 Euro/db)

Ha Ön Platinum tag, akkor vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálattal és kérjen 10 INGYENES regisztrációs ajándékkártyát. (Értéke 47 Euro/db)

Ha Ön Vizionary tag, akkor vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálattal és kérjen 20 INGYENES regisztrációs ajándékkártyát. (Értéke 47 Euro/db)

Választhat, hogy ezeket az ajándékkártyákat ingyen adja, vagy eladja a jelöltjeinek. Ami a legjobban működik az Ön számára, az a legjobb nekünk is!

Movementum kiegészítő akció!

A promóció 2017 január 1-ig tart!

Nincsenek feltételek, követelmények, ahhoz, hogy megkapja ezeket a kártyákat.

Egyetlen dolgot kell tennie, kérni kell az ügyfélszolgálattól.
Érvényes minden tagra.

Ha felminősül, akkor még többet kérhet. Például: Ön Arany tag, 5 kártyát kér és 5 kártyát kap. Ha felminősül Platinumra, akkor kérhet további 5 kártyát.

Folyamatosan kérhet további kártyákat INGYEN – Itt az ajánlat:

Amikor a tőlünk kapott ajándékkártyákból 5-öt felminősítenek, nem számít, hogy milyen szintre, akkor kérhet további 5-öt. Kérheti ezt minden alkalommal, amikor megtörténik, ahányszor csak akarja. Ez az ajánlat érvényes ebben az évben, így elméletileg, szorgalmas munkával akár 100 kártyát is kaphat INGYEN.

Még egyszer, minden alkalommal, amikor öten azok közül, akiknek ilyen ajándékkártyát adott felminősülnek, kérhet további 5-öt INGYEN – korlátlan alkalommal.

(UI: Csak a regisztrációs gift cardból történő upgrade számít)

Milyen előnyöket tud kínál a jelöltjeinek ezzel?

Ha ingyen adott egy REG pozíciót és a jelölt felminősül EZÜST-re – 33%-al jobban jár, mintha közvetlen EZÜST-el regisztrált volna. Ha a jelölt felminősül ARANY-ra, akkor kb. 11%-al jár, mintha közvetlen ARANY-al regisztrált volna. Ezen kívül természetesen miután ARANY-ra minősült, ő is kérhet ingyen ajándékkártyákat.

Kérjük, legyen türelemmel, a promóció miatt jelentős többletmunkája lesz az ügyfélszolgálatunknak, ezért kérjük, legyen megértő, ha nem kapja meg a kártyákat azonnal.

Aktiválja a csapatát – NE HAGYJA KI EZT A LEHETŐSÉGET! Itt az ideje, hogy tömegeket MOZGASSON MEG!

Létrehozva: 2016 szeptember 22.

Szerző: Vizionary Management

Az ingyenes kártyák igénylésének a menete a következő:


Lépj be a webirodádba.

Ha arany csomagod van:

Ügyfélszolgálat -> Kapcsolatfelvétel az ügyfélszolgálattal -> + Új kérés hozzáadása (Support -> Contact Support -> + Add new ticket)

Kategória (Category):  Termékekkel kapcsolatos kérdések (Product Queries)

Tárgy (Subject): moVementum

Dear Support,

Please send me the 5 FREE Registration Giftcards for my Gold package!

Thank You.
Regards,
A Te neved

Benyújtás (Submit)2. Kiegészítés a
Movementum Promócióhoz


Egy trilógiát hoztunk létre annak érdekében, hogy a MoVementum promóció egy teljes kört alkosson.

Ez a promóció előmozdítja az utolsó nekifutást 2016-ban annak érdekében, hogy a lehető legjobban kezdődjön a 2017-es év !!!!

  • Személyesen értékesítsen 1000 Euró értékben decemberben, és Önnek 55 Euró lesz minden lépés értéke egész januárban.
  • Személyesen értékesítsen 2000 Euró értékben decemberben, és Önnek 60 Euró lesz minden lépés értéke egész januárban.
  • Személyesen értékesítsen 3000 Euró értékben decemberben, és Önnek 65 Euró lesz minden lépés értéke egész januárban.
  • Személyesen értékesítsen 4000 Euró értékben decemberben, és Önnek 70 Euró lesz minden lépés értéke egész januárban.
  • Személyesen értékesítsen 5000 Euró értékben decemberben, és Önnek 75 Euró lesz minden lépés értéke egész januárban.
  • Személyesen értékesítsen 6000 Euró értékben decemberben, és Önnek 80 Euró lesz minden lépés értéke egész januárban.
  • Személyesen értékesítsen 7000 Euró értékben decemberben, és Önnek 85 Euró lesz minden lépés értéke egész januárban.
  • Személyesen értékesítsen 8000 Euró értékben decemberben, és Önnek 90 Euró lesz minden lépés értéke egész januárban.
  • Személyesen értékesítsen 9000 Euró értékben decemberben, és Önnek 95 Euró lesz minden lépés értéke egész januárban.
  • Személyesen értékesítsen 10000 Euró értékben decemberben, és Önnek 100 Euró lesz minden lépés értéke egész januárban.


Ebbe az eredménybe sem a Regisztrációs sem a Bronz csomag nem fog beszámítani. Csak az Ezüst, Arany, Platina és Vizionary értékesítése lesz beszámítva.

 Adunk egy alternatív lehetőséget is a minősülésre.

Ha segíti 3 személyesen regisztrált csapattagját, hogy minősüljenek, akkor Önt is megjutalmazzuk a hármójuk által elért legalacsonyabb szinten.

Példa: Ön 10 főt regisztrált. A 10 fő közül a 3 legjobb eredmény 2000, 4000 és 9000 Euró. Ezen eredményeket alapul véve Önt 2000 € alapján kell jutalmazni, ami azt jelenti, hogy Ön számára 60 Euróval lesz kifizetve minden lépés januárban. Tehát, ha úgy gondolja, hogy nem tudja teljesíteni a személyes értékesítést (amely magában foglalja a felminősüléseket), akkor összpontosítson a direktjei segítésére, hogy ők lehető legjobb eredményt érjenek el.

Továbbá, ha a 3 legjobb személy eredménye jobb, mint a saját eredménye, Önnél a jobb eredményt vesszük alapul, Ön és a direktjei közül.

Tehát, hogy ez 100%-ban tiszta legyen!
4 jutalék kifizetés lesz januárban. Tehát ez az extra lépés a január 9-én, január 16-án, január 23-án és január 30-án történő kifizetéseknél lesz érvényes. A bónusz az elért eredménye szerint kerül kifizetésre, és ha az Ön kitűzője adja a nagyobb lépés értéket, akkor a kitűzője szerint fogjuk kifizetni az elért eredménye helyett.

 Példa:

Ha Ön Igazgató, 60 Euró minden lépés a kitűzője alapján.

Ha az Ön eredménye 1000 Euró decemberben, továbbra is 60 Eurót kap, mivel a kitűzője magasabb, mint az eredménye. Ha 3000 Euró az eredménye decemberben, akkor 65 Eurót kap januárban, mivel az elért eredménye magasabb, mint a kitűzője.

Megjegyezzük, a lépés érték nem fog vizuálisan változni a honlapon és az extra bónusz, amit kap extra kifizetésként jelenik meg az online fiókjában. Például, ha a rendes lépés értéke 50 Euró és most minősült 75 Euróra, akkor, ha az adott héten 10 lépést ért el, megjelenik egy extra 250 Eurós kifizetés. A teljes összeg hozzá lesz adva az online számlájához.

Használja ki ezt az utolsó 30 napot is, hogy a MoVementum végső lökést adjon egy nagyszerű 2017-es kezdéshez!

2017 az az év, amikor valóban szüksége lesz erre a lendületre az üzletében, ne hagyja ki ezt a lehetőséget a repülő starthoz!!!!3. Kiegészítés a
Movementum Promócióhoz

Ez a kiegészítő promóció azokat az embereket jutalmazza, akik megteszik a szükséges lépéseket, és tényleg megragadják azt a csodálatos lehetőséget, amit a Vizionary Movementum Promóció ad.

Építsd a csapatod a Vizionarytól ingyenesen kapott 47 eurót érő belépő csomagokkal és azok későbbi felminősítésével! Szerezd meg a téged legjobban motiváló alábbi ajándékok bármelyikét!

Személyes értékesítéssel megkaphatod a következő jutalmak egyikét:

10 000 Euro – iWatch 2 , 42 mm
10 000 euró elérhető 34 db ezüst, vagy 12 db arany, vagy 5 db Platinum, vagy 2 db Vizionary csomag értékesítésével.

20 000 Euro – iPhone 7, 128 GB
20 000 euró elérhető 68 db ezüst, vagy 24 db arany, vagy 10 db Platinum, vagy 4 db Vizionary csomag értékesítésével.

30 000 Euro - MacBook Pro 13" Memory 8GB/Storage 128GB (2015)
30 000 euró elérhető 101 db ezüst, vagy 34 db arany, vagy 15 db Platinum, vagy  5 db Vizionary csomag értékesítésével.

50 000 Euro - Repülőút Dubaiba Airbus 380-al!
(A világ legnagyobb repülőgépével.) Látogatás a Vizionary irodába Dubaiban - vacsora az egyik tulajdonossal - 4 éjszaka a Luxery Hotelben - Jegy a világ legmagasabb épületének legfelső emeletére – Sivatagi túra vacsorával. A partnerével együtt * Olvassa el a szabályokat!
50 000 euró elérhető 169 db ezüst, vagy 56 db arany, vagy 25 db Platinum, vagy  9 db Vizionary csomag értékesítésével.

100 000 Euro – Rolex óra DateJust (Férfi és női verzió választható)
100 000 euró elérhető 337 db ezüst, vagy 112 db arany, vagy 51 db Platinum, vagy
17 db Vizionary csomag értékesítésével.

SZABÁLYOK

A Személyes értékesítés kifejezés közvetlenül értékesített csomagokat jelent, ahol személyesen Te vagy az ajánló. Ezek lehetnek ÚJ vagy FELMINŐSÍTETT csomagok (ami a cél az összes csomagnál a Movementum promócióban).

Az akció indulási és befejező időpontja megegyezik a Movementum promócióval. Ez azt jelenti, hogy visszamenőleges hatályú és indul szeptember 12-től és végződik (beleértve) 2017 január 1-én.

A nyerteseknek KELL kérni a jutalmukat. Felhasználónevenként 1 jutalom jár.

Az Airbus 380 Dubai repülő utak néhány kijelölt repülőtérről indulnak Európában. Az utazását ezen repülőterek egyikére mindenki maga fedezi.

A Vizionary munkalehetőséget is
biztosít rövid képzés után!

Egyszeri 47 eurós webiroda bérlettel, max. heti 32.000 euró jövedelmet biztosító munkahelye lehet! Tel.: 06 20 966 6793 vagy: